Buuuu för snöööö

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite snabbare, jag ska till jobbet. Och jag klättrar på väggarna här hemma, men jag vill inte gå ut på stan innan jobbet för då bränner jag pengar som jag INTE ska bränna!

Så jag sitter på Spotify och lyssnar på Lalehs och Ken Rings senaste låtar.. Bra blandning, skön musik!

Fan va jag inte vill jobba idag, jag vill sätta mig och dricka Thé på nått skönt Café. Påväg till Cafét köper jag min nya bok som jag fått tips om. Sen sitter jag där och läser medans äckelsnön blåser utanför..




Host host!

Fan vad jag hostar hela tiden.. Ligger i sängen, har legat här i 24 timmar typ. Bara jag reser mig upp så snurrar min värld. Har träningsvärk i ryggen och magen, för att jag hostat så mycket.

Försökte jobba igår, men eftersom det snurrade i skallen och jag trodde att jag skulle spy och svimma så fick jag gå hem.. Och då hamnade jag här, och här lär jag ligga imorgon oxå! Nu måste jag kolla på femman, hemma fruarna i New Jersey juuuuue! ;)

Läste på Marias blogg att en blogg med bara text är ju tråkig, så nu får ni en bild ;)


Loooong time no seeeee

Haha gått såpass lång tid att jag glömt mitt lösenord. Micke har fått för sig att jag borde bli nya Blondinbella, han vill bara komma åt pengarna. Eller så vill han att jag slutar jobba.. Haha. Jaja ska väll försöka skriva av mig här ibland.. kan behöva det, framför allt belöna mitt ego genom att lägga upp bilder på mig själv. Och sen få kommentarer som säger att jag är snygg och underbar. Nä skämt å sido, allt för trött för detta..

Just det mitt ego ville få sig nått ikväll :)

 

RSS 2.0