Nya jag!

ny mobil. ny dator. nytt träningskort. ny hårfärg. nya kläder. ny ålder imorgon. En ny Sarah!

Som ni förstår så händer det mycket nu, har precis kommit hem ifrån träningen. Körde medelpass, SKÖNT!
Ätit middag och pratat med katterna. Idag har jag bara jobbat och lärt känna min nya telefon, and i love it! En Sony Ericsson W890i för er som är insatta.
Imorgon är det min B-day! Jag fyller 19, känns typ som att fylla 1. Minns inte hur det var men kan tänka mig att det inte var så märkvärdigt för mig.

Igår hade vi planeringsmöte, sen åt vi middag på East. Jättetrevligt! Trevligast att det var gratis. Jag hade klätt upp mig över tänderna för att kompensera att jag inte gjorde det i helgen. Ny kjol, och ny tröja. Köpte massor med nytt igår, kanske kommer bild!


Min nya ögonsten!

Nu pågår desperata hemmfruarna för fullt! Bye!

Laptop och jobb!

Konstig rubrik men den beskriver väldigt tydligt det min helg gått ut på.

I fredags efter jobbet så åkte jag och mamma och köpte min födelsedagspresent, som jag iår fick i förskott eftersom jag inte fyller år förens på Onsdag! Men min födelsedagspresent iår från Mami och Papi var en laptop. Jag och laptopen har spenderat hela helgen ihop, helt sjukt!
Sen efter laptopköpet begav jag till min hoods(Snart iallafall), närmare bestämmt Söder och Bondegatan. Där Jade bjöd på supergod middag och massor med vin! me like!
Som jag sa vid middagen "Jag äter vindruvor varje vecka, men i flytande form!"

Lördagen bestod utav att installera saker på datan och lära känna min lilla laptop bättre, nööörd varning! Jag vet! Sen jobbade jag med Marie hela kvällen och vi åkte på jättemånga förfester och hade as trevligt!

Söndagen har bara varit städdag! Thats all, jag orkar inte skriva mer!  

Puss puss


Stooolar!

Köpte kökstolar idag! Jättefina, med ekben och beige klädsel. Många middagar ska ätas på dessa stolar. Sen har jag köpt nya sängkläder och lite annat smått och gott!
Fick även reda på en annan sak, att jag imorgon får åka och köpa min födelsedagspresent... En Laptop! hihi, mamma och pappa berättade det idag vid matbordet. De tyckte att jag kunde åka och handla själv eftersom jag vet mer. As bra! Kompis det går bra nu!

Åhh nu startade jag den igen!

Japp, då var jag igång med det här jävla bloggandet igen!
Vad har jag att säga världen som är så överdrivet intressant?
Jo, att jag ska köpa mitt gymkort imorgon!
Att jag varit på Möhippa i helgen - Prinsess tema! Allt skulle vara i Rosa, jag var såklart välutrustad med nya pumps och allt!
Att jag terroriserat Alexandra med Bon Jovi - Bed of Roses hela dagen.
Att jag tänker använda den här bloggen för att berätta om min underbara flytt som närmar sig med stoooorm steg! Spännande!


Puss så länge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0