Lördagen 29 November...

Igår på dagen så åkte jag, Micke, och hans mamma till Steninge slott. Där gick vi på julmarknad. Det känns inte riktigt som jul ännu. Behöver nog gå på 2-3 julmarknader till innan julkänslan växer fram. Sen efter julmarknaden åkte vi till stan och gick på en reatsurang som heter Capri Due, det var nämligen Mickes mammas födelsedag. Jättetrevlig kväll med mycket god mat och trevligt sällskap.
Efter restaurangbesöket var tanken att micke och jag skulle ut. Men vi var så proppmätta och trötta så vi åkte hem, väl här hemma somnade jag i sängen och micke på soffan. Han skulle bara sova på soffan i 1 minut sa han, men han sov där hela natten, utan täcke och med kläderna på. Och jag sov som ett barn själv i sängen. haha han är lite lustig den där Micke ;)

Vet inte vad jag ska göra idag, det är ju första advent! Ska laga en jättegod middag iallafall, kanske köpa mig en lussekatt och dricka glögg? Men jag ska iallafall bjuda min kära karl på världens godaste middag...

Puss och kram


God Morgon!

Nu har jag varit vaken i 1 timme.

Telefon...

Igår när Micke hade slutat jobbet så åkte Jag, han och Jade till Farsta för att hämta ut min mobiltelefon som varit på lagning (Efter att jag använt den i 2 veckor).. Kommer in i butiken och killen säger "Vi har inte lagat din telefon, du fick en ny" okej.. bra tänkte jag men såg att det var repor på baksidan, frågar killen varför och han ger mig ett luddigt svar. Kommer hem startar telefonen och öppnar telefonboken.. Där ligger det kontakter som "Abbunaddiddii" och massor med andra konstiga namn. Jag har alltså fått en gammal telefon! Jävla offer telenor.. Så nu ska jag åka dit och kräva en ny telefon i kartong!

Tur i kärlek otur i spel.. Mitt liv kan beskrivas som Tur i kärlek jävligt mycke otur med allt annat skit!

Pengar..

Shit vad det suger att betala räkningar.. Man lider när man ser saldot på kontot sakta men säkert försvinna. Eller sakta ska jag nog inte säga. Tusen hit tusen dit! Jag är inte van vid sånt här! Man borde få "3Månaders-50%-rabatt-för-att-du-ska-vänja-dig" grej när man flyttar hem ifrån.. Så att allt inte kommer så plötsligt. Det känns mina kära vänner, det känns...

Mitt hjärtegull!


Jag har aldrig varit så kär som nu.. Det är bra att du tar ner mig på jorden. Det är bara du som kan göra det!
Väldigt synd att inte alla ser hur lycklig du gör mig, men huvudsaken är att jag ser,vet och känner det..

Snö,SATC,Kladdkaka!

Jag vaknade imorse och såg att det var snö, inte lika lite som inatt när jag kom hem ifrån jobbet. Utan nu var det "Åka pulka"-nivå. Bra nivå! Det var mulet men snön gjorde det så ljust! Jag stog vid min balkong dörr och kollade ut över innergården, och jag mådde riktigt bra. Det var så himla fint! När jag står där så kommer det en duva till min balkong och förstör hela min upplevelse. Äcklad som fan så ställer jag mig i duschen och jag duschar ofantligt länge. Den här dagen har gått så otroligt långsamt jag har hunnit med väldigt mycket saker.
Nu har jag precis bakat klart min kladdkaka och satt upp adventsljusstaken. "Men advent är ju inte förens nästa vecka!" Jaaa! Jag vet! Men jag har fått en jättefin julstjärna som måste sättas upp och jag gillar att vara lite före, lite som inredarnas-fashionista. Före med det senaste.. ;) Ni ska se om en vecka har alla följt efter min trend :D...

   

Onsdag..

Lediga onsdag.. Jag har märkt att bloggen inte uppdaterar sig själv. Mysko..
Idag är jag ledig, imorse gick jag upp och gick ut med Muffi. Är nämligen hundvakt när bror är på bröllopsresa. Vi gick runt i Vitabergsparken och snart ska vi gå ner till Vintertullsparken, det är mitt emot Hammarbysjöstad, andra sidan kanalen. Där nere är det fint, måste faktiskt säga att jag tycker att hela mitt område är fint.
Men när jag och Micke får sitta  i 1 Timme och en kvart för att leta parkering så gillar jag inte söder. Då vill jag bo i förorten, där fanns det alltid parkering.

Ikväll ska jag på konsert i Globen. Mamma, Lollo och Lollos mamma Maggan ska jag gå med. Vi gick förra året och nu ska vi gå igen. Först ska vi äta lite middag och sen blir det konsert. Micke snackade om att han skulle köpa en hel prinsesstårta som han skulle trycka i sig medans jag är borta.. jag blir inte förvånad om han gör det! Jag försökte tigga lite skjuts, orkar inte åka tunnelbana längre, jag har blivit så jävla bekväm. Snart ska jag köpa bil! =)

Nää, nu ska jag vika tvätt. Stryka örngott och skjortor. Sen ska jag ut och gå med hunden sen fixa mig inför konserten.. lovley!

Syns..

Drinkar..

Klasse, Empan, Jade och Lova är på ingång. Den Isländska spriten finns med i högsta hugg.. vi får se om den sjunker ner. Vilken kväll detta kan bli!


regn regn..

Det regnar och regnar.. Dagen har varit lugn. Gymmat,städat och gjort ett tappert försök till att tvätta. Regnet har under hela dagen slagit mot mina fönsterrutor. Ikväll blir det jobb. Det kommer bli kul när jag väl är där. Men det ser inte så inspirerande ut utanför. Att stå och vänta på bussen i det här vädret kommer nog bli lika kul som en julafton utan julklappar. Ikväll ska jag jobba på en filmpremiär, det är filmen "That's it, that's all" som har premiär. Den verkar grym..

Känner mig nere idag, jag orkar ingenting. Jag vill bara lägga mig ner och börja gråta. Har jätte ont i mina njurar idag. Orkar inte med det länge till. Men det finns inte mycket att göra.. Det är ju stressrelaterat.

nä ska rycka upp mig nu, vi ses i regnet..
puss

Helgen..

Helgen var skön. I Fredags så kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde, vi hämtade Sara ifrån jobbet mer minns jag inte. Men i Lördags så blev det en liten utgång, Lördagen hade inte så mycket att erbjuda då jag och Micke låg i sängen hela dagen och sov för det mesta. Jag hade varit uppe med tuppen. Men när vi insåg att dagen skulle suga så gick vi och la oss igen. Sen vankades det utgång och Fabi kom över till min lilla lya. Vin och cider och några timmar senare befann vi oss på Odengatan där vi drack lite mer.
Fabi åkte hem med sina 3 brutna revben och jag och Micke stannade inte så mycket längre. Vi begav oss mot tunnelbannan där jag roade mig med att slänga stilettklackar över gatan.. Skämt och sido. Nere i tunnelbanan var det en italiensk invasion! Micke fick brilljera med sina språkkunskaper och levde upp till smeknamnet Italiano!
Söndagen var det myspys igen, vi gjorde inte så mycket. Bara myspyste som vanligt =)

Måndagen blev dock lite mer dramatisk då Micke tyckte att det var en bra ide att rammla  på en lastkaj och skada benet. Kvällen och natten spenderades på Sös, där Micke låg och sov i mitt knä. Han snarkade så att mina ben vibrerade, äggmökarna som omgivningen fick ett smakprov av ska vi nog inte tala om. Nu kommer Micke att döda mig =)=)

Och idag ska jag åka med min Mamma till Barkarby för att köpa skor och jacka. Min vinterjcka har gjort sitt nu, ni vet ju att den är ifrån 1800-talet och ser ut som om den varit med i första och andra världskriget. Haha.. Nää lite frukost sen bär det av!


Onsdag..

Vilken dag, har haft ont i huvudet hela dagen. Kom hem diskade,städade och plockade med all tvätt. Sen kom mamma och pappa på besök, vi ordnade med mina tavelramar. Det som behövs nu är att jag ska framkalla fotografierna som ska sitta i tavelramarna. Nu kan man iallafall hänga upp dom. Det var mysigt när mamma och pappa var här. Men det var mysigare när dom gick.. haha nää nu var jag elak.. Men det är skönt att bo själv, och det är mysigt att bjuda över mamma och pappa. Pappa var jättegullig idag, han ringde och sa "Hej Sarah, jag och mamma tänkte komma över. Men jag tänkte att jag ringer först så vi inte kommer och stör, får vi komma över att tag?" haha, pappa kunde inte ens knacka på min dörr innan han gick in i mitt rum för en vecka sedan.
Vi satt och pratade om elräkningar och sköljmedel. Jag tjatade på pappa att han skulle släcka i hallen, för det är fan inte gratis med el. Snacka om ombyttaroller. Vi fick oss några skratt..

Nu ska jag snart sova, utan min Micke. Inatt sov Micke här, han hade med sig sin katt också. Det var mysigt. Jag saknar mina katter, så det var skönt med kattsällskap. Hans katt är mysigare än mina katter. Så vi ska nog komma bra överrens, vi får helt enkelt bråka om Mickes uppmärksamhet! haha.. Det kommer att bli tomt i sängen, eller så blir det vädligt mycket space i sängen så att jag kan rulla runt lite som jag vill. Det beror på hur man ser det, är glaset hälften fullt eller hälften tomt?

God natt allihopa..

Måndag... På söder!

Måndagsmorgon.. Vaknar upp på Söder. Känns väldigt bra. Men det känns verkligen som om det är 1000 saker som ska göras. Lägenheten har jag fixat med hela helgen. men jag är fortfarande inte klar, jag behöver en borr och en pappa. En borr och en pappa kommer hit i veckan och hjälper mig med att hänga upp tavlor. Jag har köpt massor med ramar, med ekram. Som jag ska ha egna bilder i. Bilder på vänner och familj. För att kanske känna att jag inte är helt övergiven. Haha..

Måste säga att det känns som om jag alltid bott ensamen. Känns verkligen som om den här lägenheten är mitt hem, och att det alltid varit det. Konstig känsla.
Men det kostar verkligen att flytta, money money money... Ekonomin är inte på topp, man måste verkligen tänka sig för. Varje köp numera måste vara genomtänkt. Gamla tankesättet går inte längre, "Jag köper skinnstövlarna, och om jag blir utan pengar i slutet utav månaden så får jag ta med matlåda..". För nu är inte ens matlådan gratis, förrut vare bara att öppna frysen och kylen och gålös på saker där inne, slänga ihop sin lilla låda och ta med den till jobbet. Nu är det ju JAG som fyller kylen, det är dyrt. Jag äger inte ens en låda att lägga maten i.

Upptäkte igår när jag lagade mat att jag saknar lite små saker till mitt kök, konservöppnare, smörkniv, vitlökspress. Sådana saker man tar förgivet. Men två vinöppnare äger jag. Det är ju bra, om jag skulle känna för att supa ihjäl mig..

Nää.. nu måste jag springa till jobbet.. Så att man får pengar. Så man kan köpa en vitlökspress och betala hyran.. Inget här i livet är gratis..

Shit va bittert det här inlägget blev, menar inte så.. Älskar mitt nya hem, älskar att det är jag som bestämmet och köper saker. Man känner sig självständig och det är viktigt för mig.. Visa att Lillasyster också kan...

RSS 2.0