Roddan!

Rod Stewart.. haha, " Baby Jaaane dont leave me hanging on...."



Åter igen så lyssnar jag på Vinyl.. allt för ofta!

Botten.



Livet är botten. Jag vill bort.

Solsken..

Dagen: Solen skiner. Lunch med Bella på Langan. Jobb.

1 år!

Idag är ingen vanlig dag idag är det mitt körkorts födelsedag! Idag har jag haft körkort i 1 år! 1 år kvar på den där jävla prövotiden! Idag är det även Farmors födelsedag, så om 13 timmar ska jag fika hemma hos Farmor och Farfar.
Nästa lördag fyller pappa år. Han får väll geléhjärtan som vanligt. <3

Jag kan verkligen inte sova.. Har jobbat till 24.00. Har jobbat hela veckan iochförsig... Men jag är inte trött. Jag sitter bara och tänker på pengar, resor, plugg. Lite allt möjligt. Jag vill ut och resa, i April åker jag och Micke till Italien, sen ska jag lyckas boka in en resa till Paris för att hälsa på Klasson. Så 2 resor under våren är ju inte fy skam, men jag vill resa mer! Jag får verkligen inte nog. Jag vill hinna med en skidresa också.

Pratade med Sara i telefonen nyss och hon satt på bussen påväg till fjällen, hon tänkte på mig just då. Eftersom vi alltid var i fjällen när vi va 13-15 år gamla. Sara brukade alltid följa med mig och min familj, och jag kan säga att det var så roligt att ha med henne. Inte bara för mig även för mamma och pappa.

Som ni märker så skriver jag ner allt jag tänker på just nu. Om jag hade ett tangentbord i min hjärna, så hade jag bloggat som fan. Nyss när jag gick ifrån jobbet, så gick jag över övergångsstället vid Slussen. Där står det två män i 50 års åldern och övar på karate-moves. Tanken slogg mig hur konstigt man beter sig med alkohol i kroppen, hur det helt plötsligt är helt okej att sjunga högt på bussen, eller varför inte gå in på pressbyrån och trycka på kortbetalningsmaskinen och säga "Blipp blipp" sen gå där ifrån. Vilket konstigt beetende folk får. Eller folk, jag vet själv att jag blir väll inte så normal jag heller. Jag har ju fått för mig det ena och det andra. Inte för att det är något jag är stolt över, men engång på fyllan fick jag för mig att varje gång jag gick över ett övergångsställe så var jag tvungen att gå på dom vita ränderna och samtidigt säga "Man måste gå på dom vita ränderna, annars får man hål i tänderna". Inget jag skulle göra en måndagsmorgon direkt... Men jag kan verkligen inte glömma det, för just då, efter 1 flaska vin så tyckte jag att det var ofantligt kul. Men jag var ju kanske 16 eller något. Det kan ha med saken att göra..

Fan vad jag babblar! God Natt gott folk!

Musik - Tips!

3 Låtar som spelas ur mina Ipod lurar i Februari!

1. Hade hört den på Bandit och Rock Klassiker tusengånger, när jag till sist fick höra vad låten heter. Extremt bra, en "Köra bil" låt. Man ska sitta i bilen själv och lyssna högt och köra fort!


2. Texten är alldeles underbar. Jag tror att denna tjej är en psychobitch. Skämt och sido, hon verkar lite bitter över att "deras" första dejt blev inställd, hon verkade ju ha stora planer. Jag gillar den som sagt, skön melodi, men som sagt lite wacko-text/brud. (Tror att Bella kommer gilla denna låt)


3. Lite mer fransk musik. Jag antar att jag är inspirerad av Klassons flytt eller något. När jag hör den här vill jag stå på ett bord, dansa som aldrig förr. Gärna vara lite full ;) (Denna låt har spelats X antal gånger i Red Bull bilen)


Hoppas att mitt öron godis smakar =)

Förkyld!

Förkyld som få, men man måste ändå jobba enligt min pojkvän. Det är nu man ska visa om man är man eller mus(?).. Idag jobbar jag på Red Bull så det ska bli kul, har inte jobbat där på ett tag.. Det var desto skönare att öppna kalendern igår och inse att jag har heltids "Jobb" fast uppdelat på två ställen. MONEY! Jag har jobb 5 dagar i veckan nu.. Så skönt!

RSS 2.0