2008

Ja,  man ska ju tydligen skriva en krönika. Och nu ska jag sammanfatta MITT år, Mitt 2008. Jag lär glömma hälften men det är ju omöjligt att få med allt. Studenten, bara själva studenten skulle behöva 35 egna inlägg. okey., here we go!

Januari - Det enda jag gjorde i Januari (Kändes det som) var att sitta i en bil med min pappa och bråka, jag pratar såklart om övningskörningen. Jag övningskörde till fan avslöste mig i Januari så var jag inne på slutspruten men körkortet kändes ändå väääldigt långt borta, övningskörning varvat med det plugg som jag hann och orkade med.
När jag inte satt i bilen så var jag på mitt nya jobb som jag fick månaden innan. Mitt jobb på Globen, utan det jobbet så hade studentskivorna varit omöjliga att ha råd till. Min bror Roberth blev pappa och jag blev faster till lilla Moa.

Februari - Ja, jag måste väll säga att KÖRKORT var denna månads höjdpunkt om inte årets(?). Jag klarade det på första försöket. Den 7 februari(Farmors födelsedag) kl 09.00 i Farsta, kallt och jävligt var det. Lilla jag hoppade  in i en Saab och begav mig mot haninge, 50 minuter senare hade jag körkort. Det tog ett tag för mig att fatta, och känslan när jag satte mig i mammas bil och körde i väg HELT själv, får mig fortfarande att le när jag tänker på det. Åhh så underbart det var!

Mars - Ska jag vara helt ärlig så minns jag inget av mars, det var bara plugg. Det är nog därför jag har förträngt det. Vardagen malde bara på.. Usch och fy! Lite födelsedagsfirande var det säkert men eftersom alla fyllde obetydliga 19(Inte Fabi, hon fyllde systembolag) så var det absolut inte som året innan.

April - Nu började man känna av att studenten närmade sig. Studentskivorna blev fler och kom allt tätare, studentmössan låg hemma i sin kartong och man räknade, dagar, timmar och minuter tills det var studenten. Nu började man fatta att snart var den här, med flakhysteri och vuxenångest. Vilket jag idag tittar tillbaka på och skrattar en smula åt, Vad trodde jag egentligen? Att jag skulle dö utav att bo utan mamma och pappa? Att jag skulle begå självmord om jag inte fick ha Naturkunskap B en måndagsmorgon? haha.. Även denna månad blev jag faster, Mathias och Lollo fick lilla Casper.
 
Casper och jag, Moa och Casper åretsnykomlingar ;)

Maj - Bli inte förvånade nu men denna månad handlade också om studenten. Nu pluggade man som aldrig förr.. Eller Bella gjorde jag satt mest och drömde om livet efter studenten. Jag fick mitt jobb på Red Bull, och jag var gladast på jorden. Åka runt och dela ut Red Bull med bra betalt och med ett gäng roliga tjejer, var detta ett jobb? Jag tyckte att det lät för bra för att vara sant.. Nu Lääääängtade jag verkligen till studenten! Jo3(Min klass) hade sin studentskiva, vilket röj..
 

Juni - Nu var det över! Studenten var här, fyfan vilken rolig dag. Champagnefrukost, cermonier, utspring, flakåkande, Fabi och jag på min mottagning, efterfest.. sen var det över! Men det var kul, jävligt kul!
Dagen efter började allvaret, jag åkte på konferens med Red Bull. De andra var gladare i alkohol den dagen än vad jag var. Jag tänkte mest på Alvedon, vatten och Mc Donalds. Men istället hamnade jag mitt ute på Ålandshav med en vinbuffé, där vinet var obegränsat och man fick ett glas, brevid stog flera kranar. Rött, vitt you name it. Jag tyckte mest att matbuffén var mest tilltalande, jag lassade på mat som om jag aldrig sett något liknande. Efter första tuggan var jag mätt. haha bakis någon?
Någon vecka senare åkte jag till Hultsfred med Red Bull och hade jävligt roligt. Vi bodde i en villa där Spenrups hade varit och lämnat ett litet bidrag(Så mycket alkohol så att 8 Djs kunde vara fulla Torsdag-Söndag plus deras släkt och deras hundars mostrar)det kom marlboro tjejer och lämnade limpor med cigg till Djs:arna som bodde med oss. Det var lite som att leva Backstage. Jag blev oturligt nog sjuk, 40 graders feber och halsfluss. Men det hindrade inte mig och Alexandra från att åka fyrhjuling bland tälten på campingen, folkspydde och kissade. Det var svårt att fatta att detta var Småland 2008. Haha.. Grisfest för hela slanten. Jag och Alexandra fick lite utav mén för livet. Men det var kul..
När jag kom hem från grisfesten så hade flera saker under våren fått mig att fatta ett beslut, jag gjorde slut med min dåvarande pojkvän Ronnie. Sommar, sol och pengar.. Nu var jag singel och vad kunde gå fel?
  

Juli - Singel var väll ledordet, jag jobbade och jag umgicks med Fabi. Jag och Fabi blev stammisar på Snaps, och jag älskade singellivet. Jag och Fabi hamnade på sjukaefterfester, det var grillfester där det bara var bögar (vad gjorde singel-Sarah och singel-Fabi där?)det var tunnelbaneragg och alldeles förhöga klackar. Allt hände denna sommar, jag och Fabi hade världensroligaste sommar tillsammans.



Augusti - Jag åkte till Kroatien och London med mamma och pappa. Det var så skönt med sol, bad och värme. Jag var numera blond, och när jag kom hem var det få som kände igen mig. Jag brukar vara brunett och blek, nu var jag blond och solbränd. Jag och Fabi fortsatte med att göra Stockholm osäkert, Eken var vårat nya stammis ställe. Jag städade ur min väska nyligen och hittade gammla kvitton och insåg att jag nog supit upp det mesta jag tjänade i somras. Pengarna försvann lika fort som dom kom.
  

September - Jag och Fabi åkte till Enoksplace. Vi åkte på Roadtrip till Norrköping! haha en helg med "Rehab", jag lärde Fabi hur man äter kräftor och hon försökte lära mig att supa. Kräftätandet gick bättre... En fantastiskt rolig helg med mycket skratt och förvissa lite för mycket alkohol.
    

Oktober - Min bror gifter sig, jag hade innan sagt "Ofta man träffar någon på ett bröllop, där är alla 40 år och redan gifta och har barn" Bitter singel hade jag nu hunnit bli. Men där, mitt på dansgolvet stog någon speciell. Han och pappa dansade någon konstig robott dans, och jag vet inte riktigt om det var då jag blev kär? Haha.. kanske inte. Men det var här det började. Han gick under smeknamnet Italienaren hos vännerna. Han kunde ju trots allt prata flytande Italienska. Jag måste nog erkänna att jag blev lite besviken när det visade sig att han var halvdansk/halvsvensk, winnerbröd och Turborg var inte vad jag hade räknat med. Jag ville ju ha italinska kyssar och Eros Ramazzotti. Men det fick jag tillslut, jag följde med honom på jobbet en helg. När vi satt i hans Lastbil så sätter han på en cd skiva, det var Eroz Ramazzotti. Nu var jag fast, nu var jag kär... =) Hihi, jag hade nog fallit redan innan, men nu var jag mer fast än någonsin. Svensk, Dansk, Italienare eller kines. Jag sket i vad, han är världens underbaraste!


November - Det mesta i mitt liv kretsade kring min flytt, jag flyttade hemifrån. Söder var numera mitt nya hem och jag tyckte att låten "Kompis det går bra nu" var mer och mer min låt. Jag blev kärare och kärare och visste faktiskt inte att man kunde vara såhär kär.
 

December - Jag tyckte att December flög förbi, plötsligt var jag i Danmark och det var julafton , nu är jag hemma igen och sitter och skriver det här. Jag måste nog säga att 2008 har varit mitt år. Körkort, Student, flytta hemifrån och förhoppningsvis så har jag träffat den stora kärleken, det känns så =) Gott nytt år allihopa och hoppas att ni får ett jättebra 2009!

Update..

Sitter i bilen påväg hem nu.. Är i skåne och kommer senare att sammanfatta resan med lite bilder och text. Later bitches :)

God Jul!

God Jul allihopa! Sitter i Saaben på E4 påväg ner till Danmark nu och tackar jesus eller jultomten (Har inte bestämmt mig ännu) för min laptop och mitt mobilabredband! Kanske bäst att tacka mamma och pappa och mig själv, det är ju ändå jag som betalar för bredbandet och päronen som betalat laptopen.
Men men.. Julafton.. Det regnar utanför fönstret när jag och Micke nu åker förbi Jönköping. Jag måste nog säga att jag fick lite pirr i magen imorse när jag satt och lyssnade på P4 Radio Stockholm, det var mörkt ute och Micke satt och sov brevid mig. Jag körde och satt och lyssnade på folk som ringde in och skickade julhälsningar. Det gjorde mig glad, och sen alla jullåtar på radion. Vi är nog framme i Danmark vid 13:50 enligt GPS:en. Men eftersom farthållaren är inställd på 150 nu när Micke kör så lär vi nog vara där lite tidigare ;)

Men God Jul återigen.. =)


Gubbängen...

Hej svej! Sitter hemma hos Fabi i Gubbängen. Jag, Fabi och Jade sitter och lyssnar på musik och myser. Imorgon ska jag gå på stan med Fabi sen ska jag hem och packa väskan för imorgon natt så bär det av till Danmark. Iår så ska jag fira jul med Mickes familj. Min lilla dansk och jag ska åka bil och ha det myspys! Hihi allt för sveriges integrationspolitik, haha jag gör allt för ett mindre segregerat sverige.. hahaha! Nää nog med dåliga skämt..

God natt! =)

Grattis!


Grattis på födelsedagen världens bästa älskling.. Ling ling ling!

Kvällstankar...

Mycket tankar i mitt huvud.. Livet, Kärlek, Familjen, Sjukdomar..


Du är bäst!

Japp kära läsare, ännu ett "Jag hyllar Micke"-inlägg. Världensbästa pojkvän ligger med huvudet i mitt knä och sover. Världensunderbarastebästastepojkvän. Själv sitter jag och lyssnar på Elvis och drömmer mig bort, sistaminuten resorna ligger framför mig. Snart så kommer jag och älskling vara på en strand i ett varmt land, det vet jag. Mickepicke och jag...

 <3
Världens finaste par.. eller huuuuur?=)


Elvis fick vara med på ett hörn...

Tisdag!

segt. dött. booring.


Elton Elton Elton Elton Elton Elton Elton Elton Elton Elton

Igår kväll jobbade jag på Globen för första gången på 100 år. Elton John Spelade, eftersom jag fick gå tidigt från mina plikter kunde jag stanna ett tag och kolla konserten. Vilken Show! Ruskigt bra artist som är mångsidig och fortfarande håller!
Träffade även Andreas ifrån Östra, visade sig att han också jobbar i Globen. Så vi lär ses mer i framtiden.. Det känns verkligen som om studenten var för 6 år sen. Inte 6 månader sedan, känns som om jag inte sett min gammla klass på år och dar!

Idag har jag bara städat.. och då menar jag STÄDAT! Storstädning varje vecka men idag var det extremt. Och vilket resultat jag fick! Tills... Micke kommer hem ifrån jobbet och kliver in med sina arbetsskor på mitt nystädade golv, AJABAJA! :) Men han är förlåten, för igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet så fick jag rosor =) Och har jag tur så kanske han hänger upp min nya vägglampa medans jag är borta ikväll.

Ikväll ska jag nämligen vara barnvakt åt mina brorsbarn. Ska bli mysigt. Nepp nu ska jag snart avsluta det här.. men innan kanske jag ska visa lite kort?

Lite bilder från lägenheten:


Tv hörna, Mathörna, och mitt köksfönster med en kaffekvarn som jag fått från Farmor och mina fina rosor som jag fick av Micke :)

Mitt ryska Alterego får avsluta detta inlägg, ciao!

My name is Olga!

Vilken tönt jag är!

Hihi jag är sveriges största tönt.. Jag sitter och lyssnar på Elvis.. Om och om igen, samma låt.

Vaken.. Men inget att göra!

Nu är jag vaken, men jag har inget att göra! I eftermiddag ska jag låna Mickes bil och åka till Gustavsberg, ska hem till Alex med Red Bull gänget. Vi ska baka pepparkakor. Så då fick jag låna Saaben utav min kära pojkvän, så 5 RB-tjejer kommer ut till Gustavsberg.. Innan nyår. Tar ju 100 år med bussen. Varför är jag vaken nu? Jo, för att Micke ringde nu på morgonen, jag skulle följa med honom till Haninge och hämta Saaben som står hemma hos hans mamma. Meeeeeeeen, det blev lite ändrade planer. Så han kommer hit med Saaben. Så vad ska jag göra? Booooooooriiiiiing.........

RSS 2.0