God Morgon!

God morgon, Jag har sovit från 20.00 igår kväll fram tills nu. Att gå upp 04.15 och öppna en Pressbyråbutik tar på krafterna =) Eller så är det bara jag som är lat.. Nu äter jag mina Start-flingor i vanlig ordning och funderar på att gå en promenad. Rensa hjärnan lite.. Kanske fundera på vad som är meningen med livet. Haha..

Igår kom jag och Micke in på disskusionen om barn. Inte för att jag är på smällen men jag ställde frågan "Vad vill du att dina barn ska heta?". Jag hade fått för mig att Micke ville att hans barn skulle heta något italinenskt namn. Mycket riktigt min kära kille vill att hans barn ska heta Mario eller Luigi. Välkommen till Familjen Nintendo. Jag var stenhård mitt barn ska heta Sigge eller Egon.. Jaja, inte för att detta är ett problem för att lösas nu. Men det kommer sluta med att våran unge får heta Reine eller något..

Världen är liten..

Världen är bra liten. Klassebasse är påväg till Paris och jag till jobbet.. Är inte världen bra liten? Haha, klockan är 4 och jag är cp trött. Detta är inte mänskligt! Jag vill åka ut till Arlanda och sätta mig på ett plan till en spännande destination. Klasse åker idag, Mamma och Lollo(Casper oxå) åker idag. Jag vill oxå åka iiiiidaaaaaaaaaaaaaaaggg!!!!!

Jobb!

Snart ska jag till mitt nya jobb! Önska mig lycka till ;)

VIN!

Vinet vann.. Fabi är påväg hit med en flaska vin. Fuck tvättstugan, så vuxen är jag inte än! Det är fredag och jag mår bra =)

Friday I'm In Love!

Fredag! Är jättesugen på att dricka vin, men tvättstugan kallar i afton. Fan vilket trisst liv! Tvättstugan vinner över alcoholen!

Ska till gymmet såfort som min Ipod fört över alla mina nya låtar! Jag ska springa som en dåre på löpbandet. The Killers och Britney.. Det är grejer det!

Maaaaat!

Direkt efter jobbet idag så sprang jag till Konsum för att handla. Jag visste vad jag skulle ha.. Jag har varit sugen på blomkål i 1 månad nu. Och ätit det säkert 1000 gånger under denna månad. Jag ersätter ibland ris,pasta och potatis med blomkål. Blomkål i ugnen med vitlökslax(Jag har smaksatt matoljan med pressad vitlök och laggt på laxen), och sen lite grönsaker till det. As gott!

Jag fick ett nytt JOBB idag! Dom ringde från Pressbyrån och jag börjar på Måndag! Hihi, nära och bra.. men jag har kvar jobbet på Red Bull oxå ;)


Nä, nu ska jag äta och kolla Sex and the city!

Denna dag!

Idag vill jag:
 - Att det ska rammla in 1 miljon på kontot.
 - Att maten är klar när jag kommer hem.
 - Att jag slipper träningsvärk.
 - Och sist men inte minst att jag får en bra dag på jobbet!

Denna dag!

Idag vill jag:
 - Att det ska rammla in 1 miljon på kontot.
 - Att maten är klar när jag kommer hem.
 - Att jag slipper träningsvärk.
 - Och sist men inte minst att jag får en bra dag på jobbet!

Ni fick så jävla fel!

Trodde ni att jag sket i träningen? Inte då! Så här hurtig ser jag ut på gymmet!

 

Onsdag.

Direkt efter att jag lagt upp mitt senaste blogginlägg tidigare idag så ringde min mamma. Träningsväskan var packad och jag skulle bara kliva upp ur sängen. Men då ringer lilla mamma, "Sarah har du tid att ses idag? Vill du följa med till IKEA?" Sagt och gjort tänkte jag, men jag var faktiskt påväg att börja gråta nånstans påvägen till IKEA.
Nu när mamma och pappa bor i Trosa så är det inte direkt "Påvägen" att plocka upp mig. Det blir en gigantisk omväg om man ska till IKEA, IKEA Barkarby är iochförsig inte en omväg. Men nu pratar vi Kungens Kurva. Jag kollade när IKEA bussen gick, den går 1 gång i timmen och jag skulle absolut inte hinna med bussen, och jag orkade inte vänta i 1 timme. Jag gick därför in på SLs hemsida för att kolla upp resväg och hur långtid detta skulle ta. 47 minuter.
Inte sålång tid tänker jag. Jag kan säga att jag skulle kunna kyssa pappas fötter tusen gånger om, TACK gulligaste pappa för att du stog ut med mig och övningskörde med mig. Tack mamma och pappa för att ni betalada mitt körkort. FUCK SL! Det finns INGET i denna värld som slår att få sätta sig i en bil, vrida om nyckeln och åka. INGET! Man kommer aldrig få människan att endast åka kommunalt. När det är så JÄVLA krångligt. Jag fattar inte hur folk klarar sig utan bil eller körkort? Jag har alltid tidigare haft tillgång till bil men nu när mamma och pappa flyttat har det blivit mindre med det. Mickes bil får jag oftast låna men den står nämligen parkerad i Haninge så det blir lite jobbigt om jag ska åka ut till Haninge för att hämta bilen sen åka till IKEA med bilen. Så summan och sammanfattningen är att alla som inte har körkort är efterblivna.. nää, men jag har svårt att sätta mig in i situationen att om man har ekonomi och möjlighet, varför inte skaffa körkort?

Kom på en till sak! Självständighet! Hur orkar man vara beronde av andra? Busschauffören, sin pojkvän eller pappa? Vem det nu är som skjutsar en... Orka!


Jag är cool för jag kör bil!

Dagens att-göra-lista!

Vad jag ska göra idag:
 - Ta träningväskan och gå ner till Skrapan och gymma.
 - Handla lotion.
 - Skura golvet här hemma.

Vilken inspirerande dag, varför ligga här i sängen?

 


Min nörd..


Min egna lilla nöööööörd!

Skåne.

Är i skåne just nu. Micke är ute och lagar koppling på Saaben. Den är inte helt paj men den fastnar i botten.. Man får pumpa upp tryck i den hela tiden. "Väkommen till Sarahs motorblogg - din guide i bildjungeln".
Jag är väll inte jätte road just nu, men det är ändå skönt med lite lugn. Inte för att det är så mycket fart och fläkt i mitt liv annars, men jag gillar skånelivet. Jag roar mig med att reta Klasson, hon och jag har lika mycket att göra på dagarna. Vi disskuterar Singel vs. Pojkvän. I somras var jag på Singel-laget och hon pojkvän-laget. Nu har vi bytt lag och det är så jävla roligt att retas med henne! Hon tycker nog att jag är minst lika töntig med mina "Micke picke bääääbiiiiis söööötnööööt" inlägg :) Men snart åker hon till Paris och skaffar sig ett liv, vem ska jag retas med då? Jag kanske ska skaffa mig ett vettigt jobb.

Stalker..?

Hjärtesorg.. Jag lider av djup hjärtesorg. Jag har en klump i magen och en oro i bröstet. Känner mig nedstämd. Och allt detta på grund utav att min kära pojkvän inte är här. Jag är störd? Vad är det för jävla behov jag har, kan inte ens vara själv i 24 timmar. Har aldrig någonsin tidigare kännt ett sånt här behov, jag måste verkligen umgås med min pojkvän jämt. I tidigare förhållanden har det varit skönt med ett litet andningsrum, men nu så kan jag inte andas när det blir andningsrum. Jag får panik, och detta kan inte fortsätta. Jag kan inte vara så beroende av en annan person. Jag måste bli lite mer självständig. Jag måste kunna vara själv ett litet tag utan att känna mig ledsen och nedstämd. Jag fick för mig att jag skulle köpa en katt igår. Bara för att jag varit själv i 3 timmar..

Undra hur många katter jag skulle äga om jag var singel i 3 år..?
 (24/3=8.) 8 katter om dagen skulle jag skaffa.. (8x365=2920) Jag skulle ha 2920 katter på ett år. Och efter tre år (2920x3=8760) så skulle jag ha 8760 katter.. Så vi kan alltså räkna ut att jag inte kan skaffa en katt varje gång jag känner mig ensammen efter tre timmar. Min etta på söder vill inte ha 8760 katter, inte jag heller för den delen.


Men som tur är så kommer mitt Micke-substitut hit snart. Lite tjockare(Gravid) än Micke, lite kortare, ingen snopp. haha.. Annelie är påväg hit och vi ska äta lunch och mysa.


Om jag ändå hade Catty Catty här hos mig. Lite sällskap...

Hotellnatt!

Åh vad jag inte orkar blogga. Jag är utmattad, jag är trött och uttråkad. Jag är själv i min lägenhet, det är inte vanligt. Vad fan gör man när man är själv? Orka vara singel, jag skulle dö. Detta suger ju balle. Vad gör alla en söndag, jo dom är hemma och kollar film. Jag har precis slutat jobbet, och jag borde egentligen ta ett härligt bad och kanske pyssla om mig själv men jag orkar inte.

Jo, jag hade en mysig sak att berätta. Igår eftermiddag så överraskade Micke mig med en hotellnatt. Vi checkade-in på Clarion hotell och bara myste med champagne och bastu. Sen åkte vi till NorraBrunn och kollade på stand-up comedy. Jacob Öqvist från Stockholm Live var en av flera som uppträde. Sen gick vi till Storstad och drack en drink. Sen åkte vi till hotellet och imorse så vaknade vi utvilade och åt en härlig hotellfrukost. Sprang på Arman nere i hotelllobbyn, han var lika förvånad över vårat möte som jag var. trevligt var det som sagt!

Just det! Nu har jag äntligen tömt min kamera på lite bilder, nyår blandannat. Som jag tänkte visa.. sen såklart lite puss och gulligull bilder på mig och Micke. Allt för att reta Klasson.


Egooo!

Jag myser med cattis, mamma och jag, Cattis med hennes lejonman!

Älskling och banankatten, bästa paret i stan!

Polaroid!

På Trettondagsaftonen var jag och Micke i Trosa för att besöka mamma och pappa i deras nya lägenhet. Middag och massor med prat, myspys helt enkelt. Jag och mamma pratade om hur hon såg ut när hon var i min ålder, jag blev inte glad. Hittade bilder på mamma när hon var på Ibiza, härliga Polaroidbilder när mamma var magrare än självaste Kate Moss. Solbränd och med en cigg i handen, taget direkt ifrån 70-talet.

Såg i Bellas blogg att hon hittat ett program där man kan ta vanliga bilder och göra om dom till Polaroid bilder. Sagt och gjort.


Denna bild är från Ibiza 1973 (Klänningen ser iallafall ut att stämma tidsmässigt, Kroatien 2008 har jag aldrig hört talas om).

Chillinötter till frukost!

Som rubriken lyder så är jag mig lik. Jag vaknar på morgonen, ringer min pojkvän och klagar över magont. Får ett mycket bra tips om att äta frukost, jag sneglar mot nattduksbordet och ser en påse med chillinötter. Dom var närmast så det fick bli min frukost. Nu mår jag illa och har ont i magen! Fan vad jag är begåvad!

Just det, fick ett samtal igår kväll - min personliga finanskris är över!


När fettman är ett faktum.

Nu ska jag åka och träna. Nu var det slut på gym-semestern. Jag tycker iochförsig att det ska bli kul att åka och träna idag, för jag har massor med nya gymkläder. Hurtiga löpar-tajts. Nya löpar skor, nytt träningslinne. haha nu ska vi bara skaffa en ny kropp!

SATS!

I somras såg alla den, jag pratar om Sex and the city filmen. Jag såg den för första gången för 3 dagar sedan. haha, och nu har jag sett den 40 miljoner gånger! Nu vill jag ha mer, men efter att filmen är slut ska jag se på Love Guru. Sen kommer nog min man hem. Sen ska vi åka med Saaben och handla. Glömde kanske säga att vi har 3 barn, Saga, William och Alexander. Efternamnet var Svensson. ;)

Puss och kram

Remind me!

Påminn mig om att jag aldrig ska flytta till en villa som är på typ 200kvm! Städning..städning..städning.

RSS 2.0